Om os

Esben

1959474_10152723105046838_2302375878492711097_nNu 38 årige, Esben voksede op på sovs og kartofler, nord for Aalborg til lyden af tipslørdag, Beatles og Kinks. Et familiemedlems forretningsrejse til Liverpool i 1987, bragte et LFC scarf og Jan Mølbys autograf med sig – og et livslangt (tvangs)ægteskab til den røde halvdel af Merseyside var hermed født. Dette ægteskab har betydet, at Esben, i al fald 1-2 gange om året, rejser til Liverpool for både at se fodbold, men også for at besøge den by og den kultur han er så hovedløst forelsket i. Største oplevelse med Liverpool FC er at være til stede med The Travelling Kop til derbyet på Goodison der endte 3-3. Indianerfodbold med 200 km i timen hele vejen, og en stemning der gik lige i maven.

Esben er til dagligt, når han ikke tænker på Liverpool FC, trivselsperson på en folkeskole i Aalborg, og han har en hustru samt to børn.

I april 2015, udkommer Esbens første bog “Slået omkuld af Oasis” på Turbine Forlaget.

Lasse

IMG_3785

Lasse er 43 år, og Liverpoolfan siden drengeårene i Odense.

Første Liverpoolkamp var OB – LIverpool i 1983, hvor Lasse var ude og heppe på de røde for første gang. Siden har der været mange ture til Liverpool samt et ophold i Belfast som studerende. Belfast var det tætteste han kunne komme på Liverpool i udveksling.

Til daglig er Lasse efterskolelærer i Århus. Lasse er gift og har fire børn. På fodboldbanen er han kendt som en hurtig og effektiv angriber.

 Henrik

IMG_233743 år gammel og Liverpoolfan lige så længe han overhovedet kan huske. Det hang nok sammen med sportslørdag og fodboldkort. Har også en svaghed for film, billeder og skønlitteratur. Er stået af ræset og hoppet ud i den vilde frie verden uden fast indtægt og pension. Satser i stedet på at skrive bøger, trykke t-shirts, tage billeder og måske lave lidt film. Uddannet fra Århus Universitet i noget med film og litteratur og har en svaghed for de norske forfattere Karl Ove Knausgård og Erlend Loe.

Yndlingsspiller gennem tiderne fra Liverpool er Jamie Carragher. Rygterne vil det, at de mindede noget om hinanden på en fodboldbane. Ikke meget teknik, men masser af fight og gode til at fortælle andre, hvor de skal løbe hen. Yndlingsspiler for nuværende hold er Mahmadou Sakho.  Han er Djimi Traore med talent og overblik.

Privat bor Henrik i Odense er fraskilt og har to henrivende unger. Udover at se fodbold er han glad for at cykle og se cykling.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>