Hvordan går det med bogen?

Det er nemt nok at sætte et bogprojekt i søen. Det er jo bare at sige, at man vil skrive en bog og så er den ikke længere, så har man et bogprojekt. Problemet er bare, at bogen ikke skriver sig selv. Vi har endnu ikke fået computerprogrammer, der kan scanne hjernen og skrive den bog vi har liggende derinde. Derfor går det ikke altid så hurtigt som forventet.

Status på vores bog er at den flotte og flittige mand fra Aalborg er færdig med sin del, men det er Lasse og Henrik ikke. Lasse har snart skrivefri og så skal den have gas, mens Henrik bare ikke har fået skrevet det han gerne ville. Det har heller ikke gået super godt med at indsamle bidrag fra tredjemænd – ja det har faktisk vist sig sværere end forventet, men vi har noget, og det er vi sgu glade for.

Der er blevet ændret en del i konceptet undervejs, så det ender med at blive en bog af og om vi tre med enkelte bidrag af andre. Bogen bliver ikke en fanbog, men en bog om fans. En bog om tre fans og deres oplevelser – gode såvel som dårlige. Om vores forhold til klubben og til andre fans og om det at blive voksen og stadig til tider tro, at man er en lille dreng, der en dag kommer til at spille for Liverpools førstehold.

Bogen kommer, men der går nok lige nogle måneder endnu. Indtil da er det bare at nyde efteråret og Liverpools sprudlende spil. Og så har Henrik i øvrigt købt en gave til Lasse. Den kan ses på billedet herunder.

1442052497542

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>