ad_164610588

Når man taber

Når man holder med Liverpool, så kender man også til at smertes i nederlagets stund. Der har været mange, der gjorde ondt. De værste er for mig mod Manchester United. Jeg har bare altid syntes, at det var så uretfærdigt, at gode Liverpool skulle tabe til onde Manchester United.

I 1996 mødtes de to hold i FA-cup finalen. Manchester United var favoritter og holdet på vej op op op op op og atter op. Liverpool havde også et godt hold, men manglede noget i forhold til Uniteds hold. Min kammerat Jeppe og jeg havde købt ind til stor fest. Vi havde købt champagne og cigarer og masser af øl. Og så scorede Cantona kort før tid til 1-0 og det hele var slut. Det gjorde ondt. Og Liverpool havde ellers haft sådan nogle fine jakkesæt på op til kampen. Simon Hughes har skrevet en bog, der vist handler en del om det 90’er hold. Den skal jeg læse snart. Håber ikke jeg får for dårlige minder.

 

Screenshot 2015-04-01 at 17.52.22

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>