En rigtig fan

Hvis man holder med Liverpool er der nogle ting, man SKAL overholde.

 1. Man skal kunne You’ll never walk alone udenad
 2. Man skal have holdt med dem i minimum 10 år
 3. Man skal kunne i hvert fald tre sange udover YNWA
 4. Man skal have minimum tre hjemmebanetrøjer og en udebanetrøje
 5. Man skal have været på Anfield
 6. Man skal se Liverpool på pub hver uge
 7. Man skal kunne citere Shankly
 8. Man skal hade Manchester United og Everton
 9. Man skal have en tatovering med JFT96
 10. Man skal være vild med John Barnes og Colin Pascoe

Ellers er man ikke en rigtig fan.

Eller er man? Er vi en stor familie, der alle synes det samme om alt, der har med de røde at gøre? Personligt har jeg det ikke sådan. Personligt har jeg ikke lyst til at være som folk er flest. Jeg er jo bare mig, og når jeg er på Anfield føler jeg mig ikke som scouser. Jeg føler mig som dansker, der er tilskuer til en verden, jeg nok er fascineret af, men som jeg aldrig bliver del af. Jeg er jo en halvkedelig grå middelklassedansker, der ikke kan sætte mig ind i det at være working class i Liverpool i 80’erne.

Alligevel faldt jeg i fælden i går og angreb en mand fordi han ikke var Liverpoolfan på den rigtige måde. Han skrev en artikel, der ikke var i orden. Det skal han have lov til. Jeg behøver ikke være enig. At holde med en fodboldklub handler om passion. Jeg har svært ved at styre mine følelser, når snakken går på Liverpool. Sådan er vi vist mange der har det.

2 tanker om “En rigtig fan

 1. hmm
  Med alle de punkter er der nok ikke mange “rigtige” fans, undertegnede inkluderet, selvom jeg har “skabsfan” i 38 år.

  For mig handler det mere om passionen end om hvor længe, hvor mange gange man har været på Anfield eller hvor mange sange man kan.

  Min ene søn har været fan i ca 5-6 år min anden søn af en anden unævnlig klub i ca det samme, det gør dem imo ikke til dårligere fans, bare de står ved det de har valgt og ikke konstant bare holder med vinderne.

  Jeg har hverken tattoos, eller hader Chelsea eller City (scumchester en anelse, men aftagende), så måske er jeg bare en lalleglad fan, med ufattelige humørsvingninger, når LFC taber.

  Eller også er jeg en rigtig fan af Liverpool FC min egen skøre måde.

  Eller også er ironien i jers indlæg ikke forstået.

  Mvh
  Lars Hauge

 2. Jeg tror du er helt perfekt og meget almindelig Lars. Vores indlæg handler nok mest om at vi er forskellige og det er også helt ok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>