Kendisfans

Jeg giver ikke meget for kendte mennesker, der flasher Liverpoolhalstørklæder. Jeg er ikke meget for politikere, der storsmilende står i Liverpooltrøjer og erklærer klubben deres store kærlighed. Jeg bryder mig ikke om det, fordi det virker så falsk. Det kan godt være, at diverse kendte mennesker kan lide at se Liverpool, og det skal de også have lov til. Men mange af dem holder med Liverpool som danskere holder med håndboldlandsholdet. Vi er i bund og grund ligeglade med håndbold, men når de spiller EM eller VM, så kan vi da godt heppe og synes Mikkel Hansen er sej. Men hvis nogen spørger os, hvor en af spillerne spiller til dagligt har vi ingen anelse.

Derfor har vi undgået kendte mennesker i vores bog. Næsten. For vi har alligevel fået et par stykker med. Forlagene er vilde med kendte mennesker, da de mener det sælger. Men jeg er ligeglad. Pånær, hvis de har en historie som kan bidrage. Og det har de heldigvis.

En af vores kendte folk der skal være med er Jens Unmack. Jeg kender ikke Jens. Esben kender ham, da Jens har medvirket i Esbens kommende bog om Oasis. Men så alligevel kender jeg Jens. Jeg husker min første Love Shop koncert i 1993. Jeg var starter på universitetet og hang ud med et par gutter fra Viborg og en fra København. Jeg var meget ung og fattede ingenting af liv eller universitet og drak alt for meget, når jeg fik chancen. Det gjorde jeg også denne aften. Vi troede vi var retrosjove og drak elefantøl. Det var på Blitz og jeg husker tydeligt at Love Shop dengang som nu kom på scenen til tonerne fra De uheldige helte. Han er Juventusfan sagde min ven Kristoffer til mig om Jens Unmack. De andre mente nok mere det var Viborg han holdte med. Vi blev fulde og dansede markant foran scenen. Jeg kyssede med Jakobs lillesøster. Hun var sød, jeg var usikker og Jakob var ikke pjattet med det. Efter koncerten tog vi på “Den sidste” og drak videre. Træt og forladt tog jeg som den første hjem. Senere mødte de andre Love Shop. Drengene fra Love Shop havde sagt noget i retning af, at vi nok skulle slappe lidt mere af næste gang vi var til koncert.

Gutterne mistede jeg kontakten til, men mener at vide, at den ene er økonomiprofessor i USA og en af de andre arbejder for verdensbanken. Kristoffer ved jeg ikke, hvor er blevet af. Han var ellers med mig på min første tur til Liverpool. Jakobs lillesøster er sikkert lykkeligt gift og Jens laver stadig fin musik. Jeg har sidenhen været til mange koncerter med Love Shop og hører stadig pladerne med enorm glæde og melankoli.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>