Månedsarkiv: april 2015

I “fjendens” lejr

På mandag tager Lasse og jeg (Henrik) på besøg hos den tidligere fodboldspiller og nuværende kommentator Morten Bruun. Vi vil snakke med ham om hans syn på Liverpool, da vi godt kan lide, at høre andres mening om vores klub. Morten ser meget fodbold og holder med Manchester United, så det skal nok blive underholdende.

Er der nogen, der har lyst til at stille et spørgsmål til Morten, så skriv det i kommentarfeltet, så skal vi nok tage det med. Vi forbeholder os dog retten til at vælge, hvis der enten kommer for mange eller de ikke overholder et vist moralsk niveau. Det kan også være, at ingen skriver, men så har vi heldigvis selv en masse. Personligt er jeg interesseret i at høre hans holdning til pengene i fodbold og Glazers i Manchester United.

 

 

ad_164610588

Når man taber

Når man holder med Liverpool, så kender man også til at smertes i nederlagets stund. Der har været mange, der gjorde ondt. De værste er for mig mod Manchester United. Jeg har bare altid syntes, at det var så uretfærdigt, at gode Liverpool skulle tabe til onde Manchester United.

I 1996 mødtes de to hold i FA-cup finalen. Manchester United var favoritter og holdet på vej op op op op op og atter op. Liverpool havde også et godt hold, men manglede noget i forhold til Uniteds hold. Min kammerat Jeppe og jeg havde købt ind til stor fest. Vi havde købt champagne og cigarer og masser af øl. Og så scorede Cantona kort før tid til 1-0 og det hele var slut. Det gjorde ondt. Og Liverpool havde ellers haft sådan nogle fine jakkesæt på op til kampen. Simon Hughes har skrevet en bog, der vist handler en del om det 90’er hold. Den skal jeg læse snart. Håber ikke jeg får for dårlige minder.

 

Screenshot 2015-04-01 at 17.52.22